Frukostseminarium om hur digitala tekniker hjälper dig att sälja mer

Idag finns det digitala tekniker och arbetssätt som gör din marknadsföring och försäljning effektivare och till en lägre kostnad än förut. De företag som först tar åt sig av dessa arbetssätt kommer att klara den ökade konkurrensen och bli framgångsrika.

Jag kommer att föreläsa om content marketing och marketing automation tillsammans med våra partnerbolag Merförsäljarna och Celebration. Vi kommer att tillsammans i en dryg timma ge er en inblick i de tekniker och arbetssätt som krävs för att öka din försäljning, utan att behöva öka insatserna i marknadsbudgetar och i säljkåren. Det blir ett seminarium i skärningspunkten mellan den digitala och analoga världen. Varmt välkommen!

Önskar Erik Frankendal, grundare av content marketing byrån Frankly Speaking.

Föreläsarna:

Erik Frankendal, vd och grundare av content marketing & PR byrån Frankly Speaking: Erik har ett mångårigt förflutet som marknads- och försäljningschef i företag som Levi’s, Boomerang, Expressen, Poolia och Onoff. Erik arbetar numera på byråsidan i branschen med fokus på digital content marketing. Erik kommer att prata om hur man med hjälp av content marketing skapar kundtrafik till webbplatsen och med hjälp av sitt CRM system kan generera mogna försäljnings-leads till säljarna i företaget.

Björn Holm, vd och grundare av försäljningsutbildnings- och försäljningskonsultföretaget Merförsäljarna: Björn har ägnat två decennier åt att utbilda försäljningschefer och säljare i det svenska näringslivet, med målet att öka försäljningsavdelningarnas effektivitet. Björn kommer att prata om hur man utbildar sina säljare för att få dem att prestera maximalt med de nya teknikerna, och hur man bäst förvaltar de försäljnings-leads som uppkommer för att skapa försäljningsresultat.

Carl-Johan Walleby, byråchef och kundansvarig på den digitala kommunikationsbyrån Celebration.  Byrån har arbetat med att utveckla och driva kunders digitala närvaro och kommunikation i 10 år, och Carl-Johan kommer att prata om den nödvändiga resan för företagen att utveckla sin webbplats från ett visitkort till att istället bli en fullfjädrad leadsgenerator.

Frukostseminariet vänder sig till:

Vd, försäljnings- och marknadschefer och till alla med intresse för digital marknadsföring och kopplingen till fysisk försäljning.

När och var:

Seminariet är gratis och vi ses på torsdag den 26 november kl. 8.00 i vår nya lokal på Kungsholmstorg 10. Där bjuder vi på dagens viktigaste måltid, frukosten! Seminariet startar kl. 8.30 och pågår under en dryg timme. Därefter har vi en frågestund och rundar av vid ca 10.00.

Vänligen anmäl dig senast den 23:e november:

Maila din anmälan till erik.frankendal@franklyspeaking.se eller ring 070-721 02 67. Meddela gärna eventuella matallergier när du anmäler dig. Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.